جزیره ای رنگارنگ با خاک های خوراکی + تصاویر

930
هرمز جزیره‌ای بیضی شکل و در واقع نوعی گنبد نمکی محسوب می‌شود و در ۸ کیلومتری بندرعباس است.

اگه قصد سفر به این جزیره زیبا رو دارید می توانید از بندرعباس با قایق‌های تندور کمی بیشتر از نیم ساعت به انجا برسید.

البته اگر خلیج فارس طوفانی نباشد. هرمز به ساحل‌های رنگی معروف است و تو این جزیره کوه‌هایی به رنگ زرد و سفید و قرمز دیده می‌شود که بین این‌ها کوهی به رنگ قرمز وجود دارد که مردم هرمز به اون گِلک می‌گویند.

2773632_296

خاک این کوه خوراکی می‌باشد و مردم محلی از اون به عنوان ادویه برای پختن ماهی، نان، ترشی، مربا و سس استفاده می‌کنند.

البته از این خاک در صنایع سرامیک سازی و رنگ‌سازی هم استفاده می‌شود. این جزیره آب شیرین ندارد و آب آشامیدنی مردم از بندرعباس تامین می‌شود.

2773633_167

به دلیل بارش‌های اندک جوی و نمکی بودن خاک و شور بودن آب، هیچ نوع مرتع و گیاهی تو این جزیره وجود ندارد.

استخراج و صدور خاک سرخ این جزیره یکی از مهم‌ترین منابع درآمد اهالی این جزیره‌ محسوب می‌شود.

2773636_285

هرمز هتل ندارد اما در عوض مردم فوق العاده مهربونی دارد که از معاشرت با آنها می‌توانید کلی لذت ببرید و ساحل‌های فوق العاده‌ای که جا برای چادر زدن زیاد دارد.

2773637_580

2773638_146

منبع : باشگاه خبرنگاران

نظرات

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید