معرفی دو کتاب الهام بخش که هر زنی باید بخواند

401
کتاب هایی که زنان باید بخوانند

رپورتاژدر طول تاریخ همواره تفاوت‌ها و تبعیض‌های زیادی میان زنان و مردان وجود داشته و زنان از حضور در جامعه و انجام بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی محروم بوده‌اند. متاسفانه این کمبودها و برخوردها به مرور زمان عزت‌نفس زنان جامعه ما را کاهش داده و پیامدهای روحی و روانی زیادی را به دنبال خود داشته است. زنان در خانواده دارای نقش مهمی هستند و بار تربیتی جامعه بر روی دوش آن‌ها قرار دارد و از این رو هر چه که روحیه‌شان قوی‌تر باشد، پیشرفت هر چه بیشتر جامعه را در پی خود دارد. البته امروزه با گسترش تکنولوژی و افزایش سطح دانش و آگاهی مردم، زنان توانسته‌اند جایگاه خود را پیدا کنند و قضاوت‌ها و تبعیض‌های جنسیتی کمتر شده‌اند، اما با این حال در بسیاری از مناطق، فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف هنوز هم باورهای محدودکننده نسبت به زنان وجود دارد. زنان در این مسیر نیاز به ابزارهایی دارند که کتاب خوب و الهام‌بخش بهترین و موثرترین آن است. در این مقاله قصد داریم دو کتاب برتر و الهام‌بخش که از جنبه‌های مختلف بر روی زندگی زنان تاثیرگذار هستند را معرفی نماییم.

زنان براساس الگو شخصیتی که دارند در برابر مسائل و چالش‌های زندگی واکنش‌های متفاوتی را از خود نشان می‌دهند. در این قسمت به صورت خلاصه چند الگو شخصیتی زنان را معرفی می‌کنیم.

الگو طبیعت‌گرا

این تیپ زنان درگیر آداب و رسوم و عرف جامعه نیستند و همواره سعی بر سنت‌شکنی دارند و در برابر هرگونه قید و بندی واکنش نشان می‌دهند. براساس احساسات و عواطف ذاتی‌شان رفتار می‌کنند.

الگو عقلانی

زنان با تیپ و الگو منطقی، تصمیمات را براساس عقل و منطق گرفته و برعکس زنان طبیعت‌گرا، به مسائل فارغ از احساسات می‌نگرند. از آنجایی که بر اساس تصور عموم رفتار عقلانی مختص مردان است، رفتار این مدل زنان کمی ناشناخته و عجیب به‌نظر می‌رسد.

الگو مادرانه

در همه‌ی فرهنگ‌ها نقش اصلی زنان به ‌دنیا آوردن کودک و بزرگ کردن آن تعریف شده است. زنان با شخصیت مادرانه به دنبال داشتن یک زندگی آرام هستند و نیازهای روحی‌شان با محافظت و مراقبت از دیگران برآورده می‌شود.

الگو لذت‌جو

باورهای سنتی در بسیاری از فرهنگ‌ها زنان را محروم از هرگونه لذت بردن از زندگی می‌داند، اما طبیعت بسیاری از زنان مخالف این باور است. آن‌ها به دنبال زیبایی می‌روند و لذت‌ بردن از شادی‌های زندگی را سهم خود می‌دانند. اغلب نیز مورد اتهامات ناروای اخلاقی قرار می‌گیرند و دچار مشکلات می‌شوند.

الگو همسرانه

تیپ همسر زنانی وابسته هستند که مهمترین اولویت زندگی‌شان حفظ زندگی مشترک است و از خود هویت مستقل ندارند. این مدل زنان از خود هیچ اختیاری نداشته و همیشه سردرگم و وابسته هستند. تمام جنبه‌های زندگی‌ این مدل زنان وابسته به هویت و خواسته‌های همسرشان است.

الگو معنوی

زنان درونگرا و معنوی به دنبال الهام بخشیدن به دیگران هستند و از ایجاد شور زندگی در دیگران لذت می‌برند. احتمال این وجود دارد که اصلا ازدواج نکنند و احساس خلاء در زندگی نیز نداشته باشند. کمک به دیگران و شرکت در امور خیریه به آن‌ها احساس خوبی می‌دهد و با انجام این امور به آرامش می‌رسند.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه پیشنهاد ما مطالعه مقاله انواع شخصیت ها تهیه شده توسط مجله بوکاپو است. شما جزء هر کدام از تیپ‌ها و الگوهای شخصیتی بالا هم که باشید، نمی‌توانید خود را از چالش‌های زندگی مصون بدارید و نیاز به ارتقای خود و رشد فردی دارید. از این رو از مطالعه دو کتاب زیر غافل نشوید.

 

کتاب زنان زیرک

کتاب زنان زیرک

کتاب زنان زیرک راهنمایی جامع برای زنانی است که در آغاز یک رابطه و به‌دنبال تحت تأثیر قرار دادن مرد مورد نظرشان هستند. شری آرگو نویسنده کتاب زنان زیرک به معرفی دو دسته از زنان با ویژگی‌های رفتاری متفاوت می‌پردازد. او معتقد است که زیبایی ظاهری و یا داشتن مدارک دانشگاهی بالا به هیچ وجه نمی‌تواند باعث جلب توجه مردی شود که با او آشنا شده‌اید. در کتاب زنان زیرک، شما خواهید خواند که چگونه با راهکارهایی کاربردی، مرد مورد علاقه‌تان را به سمت خودتان جذب کنید. بی‌شک، این کتاب برای زنانی که به ‌دنبال یک رابطه بادوام هستند، می‌تواند بسیار مفید باشد. نویسنده کتاب زنان زیرک از شما می‌خواهد که خود را همان‌گونه که هستید بپذیرید و از مقایسه خود با زنان دیگر دست بردارید. بنابراین، اگر به ‌عنوان یک زن نسبت به رابطه‌ای که در آن قرار دارید، احساس ناامنی می‌کنید، پیشنهاد می‌کنیم این کتاب الهام‌بخش را حتما مطالعه کنید.

 

عیبی ندارد حالت خوش نیست

کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست

زنان به واسطه روحیه لطیف و حساسی که دارند، در ناملایمات و ناگواری‌های زندگی بیشتر دستخوش ناراحتی و دگرگونی قرار می‌گیرند و روحیه‌شان را از دست می‌دهند. اندوه از دست دادن عزیز غمی نیست که به این راحتی‌ها آرام گیرد و ترمیم آن نیاز به سپری نمودن زمان زیادی دارد. زنان جامعه ما آموخته‌اند که باید قوی باشند و برای حفظ ظاهر و آبرو نباید غم و ناراحتی‌شان را بروز دهند و از این رو اکثر زنان ایرانی غم و غصه‌ها را در درون خود فرو می‌برند و دم بر نمی‌آورند. در روزهای سختی همچون کوهی استوار در کنار سایر اعضای خانواده قرار می‌گیرند. کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست از زاویه‌ای متفاوت به مساله سوگواری و غم از دست دادن می‌پردازد. عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست، ناراحت بودن و سوگواری نمودن را امر و واکنشی طبیعی می‌داند. غم تجربه‌ای است که باید بر روی آن مرهم گذاشته شود و درمان آن لبخند زدن و تظاهر به آرامش نیست. خواننده می‎آموزد که عیبی ندارد اگر حالش خوش نیست، عیبی ندارد اگر روزگار سخت و پرتنشی را می‌گذارند. نویسنده می‌خواهد بگوید که تو تنها نیستی و افراد بیشماری در دنیا هستند که مانند تو غم فراغ عزیزی را دارند و نیازی نداری که با احساساتت بجنگی و بر روی آن‌ها نقاب بیخیالی و بی‌تفاوتی بزنی.

رپورتاژ آگهی

 

نظرات

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید