
سال های اولی که فلش مموری ها وارد بازار شده بودند همه سعی می کردند آن را Safely Remove کرده سپس از کامپیوتر جدا کنند. در آن زمان هرکسی اینکار را نمی کرد تمام مشکلات پیش آمده آینده را نیز به گردن همین موضوع می انداخت و شاید چندین بار با افرادی که بدون سیف ریمو کردن فلشتان را از رایانه جدا کرده اند دعوا کرده باشید اما آن زمان ها گذشته وحالا تکنولوژی رایانه بسیار پیشرفت کرده است.
به جز زمانی که فلش دیسکتان را در حین انتقال اطلاعات خارج کنید ، در مواردی که فلش دیسک به صورت بدون استفاده به رایانه تان متصل است، بیرون کشیدن آن بدون Safely Remove کردن هیچ مشکلی برای فلشتان به وجود نخواهد آورد.
اما اگر هنوز هم این کار را انحام می دهید و دوست دارید برای همیشه از این کار دور باشید باید یک راه حل ساده را به شما پیشنهاد دهیم که با چند کلیک برای همیشه این مشکل حل خواهد شد. این روش در ویندوز 7 آموزش داده شده است.
در ابتدا توجه داشته باشید که فلش یا هارد اکسترنال مورد نظرتان باید به کامپیوترتان متصل باشد.
قدم اول: باز کردن Device Manager
برای اینکار کافی است در منوی استارت کلمه Device Manager را جستجو نمایید.
قدم دوم: دنبال USB Device ها بگردید
زمانی که Device Manager باز شد، کافی است روی Disk Drives کلیک کنید تا باز شود. دستگاه های USB همواره در نام خود عبارت “USB” را دارا میباشند.
قدم سوم: انتخاب گزینه Quick Removal
روی وسیله مورد نظرتان دابل کلیک نمایید و به تب Policies بروید و اولین گزینه را انتخاب نمایید
به همین سادگی ! از این به بعد با خیال راحت و بدون نگرانی از هرگونه مشکلی میتوانید فلش یا هارد اکسترنالتان را بدون Safely Remove کردن خارج نمایید. فقط توجه داشته باشید که بهتر است در حین انتقال اطلاعات از اینکار اجتناب کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
* آموزش رمز گذاری روی فلش مموری بدون استفاده از نرم افزار
* چگونه اطلاعات را هارد به هارد کنیم؟
* چرا کامپیوتر مرتب ری استارت می شود؟